قابل توجه کلیه دانشجویان متقاضی شرکت در اردوی زیارتی ،سیاحتی مشهد مقدس

قابل توجه کلیه دانشجویان متقاضی  شرکت در اردوی زیارتی ،سیاحتی  مشهد مقدس

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رسانیم طبق روال سنوات گذشته دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر اقدام به برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس می نماید لذا جهت شرکت شما دانشجوی گرامی در این سفر زیارتی توجه شما را به نکات ذیل جلب می نماییم .

1-تاریخ حرکت اواخر بهمن ماه می باشد که تاریخ  دقیق حرکت متعاقبا یک هفته قبل از حرکت به اطلاع متقاضیان خواهد رسید .

2-مبلغ نهایی ثبت نام:-/000/200/2 ریال می باشد .که وجه آن نقدا باید پرداخت گردد(هزینه کودکان زیر 5 سال رایگان، وکودکان بالای 5 سال به صورت کامل محاسبه می گردد)

3-محل اسکان :امام رضا 2

4-مدت زمان اسکان در مشهد مقدس :4 روز

5-آخرین مهلت ثبت نام :17/11/98 می باشد .

6-شرکت دانشجویان خواهر هم به صورت مجردی وهم به صورت متاهلی امکان پذیر می باشد.

7-شرکت دانشجویان برادر فقط به صورت متاهلی امکان پذیر می باشد .

8-دانشجویان متقاضی حتما می بایست فرم خام ثبت نام سفر زیارتی مشهد مقدس را از کانال دانشگاه تهیه نمایند وپس از تکمیل به مسئول امور فرهنگی مرکز تحویل نمایند .

9-هزینه ثبت نام نهایتا تا خر روز  پنجشنبه (17/11/98 )به صورت نقد می بایست تحویل آقای محمد حسن حاتمی (مسئول امور فرهنگی )گردد.

10- به علت محدودیت ظرفیت ،ثبت نام از دانشجویان به میزان یک دستگاه اتوبوس (44 نفر )می باشد که به محض تکمیل ظرفیت اعلام شده از ثبت نام دیگر دانشجویان ممانعت بعمل خواهد آمد .

11-ضمنا دانشجویان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه حداکثر تا پایان وقت اداری هر روز با شماره 03532724615 ویا با شماره 09133733613 تماس حاصل نمایند .

(السلام علیک یا علی بن موسی الرضا )

فرم ثبت نام رضایت مندی  جهت سفر زیارتی مشهد مقدس

اینجانب برادر /خواهر                               دانشجوی رشته                             به شماره دانشجویی                            متقاضی شرکت در اردوی زیارتی مشهد مقدس (بارگاه مطهر علی بن موسی الرضا )که به میزبانی دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر برگزار می گردد  می باشم .ضمن مطالعه و تفهیم موارد ذیل رضایت مندی خود را جهت شرکت در این اردوی زیارتی اعلام می نمایم .

3-محل اسکان :امام رضا 2

4-مدت زمان اسکان در مشهد مقدس :4 روز

5-آخرین مهلت ثبت نام :17/11/98 می باشد .

6-شرکت دانشجویان خواهر هم به صورت مجردی وهم به صورت متاهلی امکان پذیر می باشد.

7-شرکت دانشجویان برادر فقط به صورت متاهلی امکان پذیر می باشد .

نام ونام خانوادگی دانشجو

محل امضا

نام ونام خانوادگی ولی دانشجو

محل امضا

ضمنا دانشجویانیکه به صورت گروهی ویا خانوادگی اعزام می گردند می بایست نام تمام اعضا را در لیست ذیل درج نمایند .

نام ونام خانواگی دانشجو :

نسبت فرد با دانشجو