كوچك يا بزرگ كردن بخش :.رويدادها
چهارشنبه 26 آذر 1393 بیانات رئیس پیام نور استان یزد در مراسم افتتاحیه

مراسم افتتاحیه پانزدهمین دوره مسابقات بدمینتون قهرمانی کشور دانشجویان پسر دانشگاه پیام نور در مرکز رضوانشهر صدوق برگزار شد. در این مراسم دکتر محمد رضا امینی رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد ضمن اظهار خوشوقتی از میزبانی این دوره از مسابقات در استان یزد خاطر نشان کرد، در این دوره از مسابقات 11 تیم و قریب به 100 شرکت کننده از استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، تهران، چهارمحال و بختیاری، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، گلستان، گیلان، همدان و یزد شرکت دارند که از 25 تا 27 آذر ماه به رقابت خواهند پرداخت. ایشان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه دانشگاه پیام نور در اکثر رشته ها در سطح کشور فعالیت دارد، افزودند تقویم زمانبندی سالانه برای برگزاری مسابقات سراسری در کشور از ابتدای هر سال آماده و برنامه ها بطور منظم در استان ها برگزار می شود.

دکتر امینی ، هدف از برگزاری مسابقات را ارتقاء سطح سلامت دانشجویان و معرفی چهره های برترو شاخص ورزشی عنوان کردند. ایشان از سطح آمادگی مطلوب تیم استان یزد ابراز رضایت کرده و افزودند تیم بدمینتون دانشگاه پیام نور استان یزد را دانشجویان دانشگاه پیام نور شهرستان اردکان تشکیل می دهند که در دورهای قبل نیز رتبه های خوبی کسب کردند.